Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση και ψηφοδέλτιο



Συνάδελφοι ,
   Είμαστε μια παράταξη πολυσυλλεκτική,  που αποτελούμαστε από συναδέλφους με διαφορετικές πολιτικές καταβολές, διαφορετικές κομματικές προτιμήσεις, που επιμένουμε όμως, ότι τελικά είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.
   Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις. Δεν ενδιαφερόμαστε για κομματικά ή παραταξιακά οφέλη ούτε ασχολούμαστε με τον συνδικαλισμό για να εξυπηρετήσουμε κάποια ιδεολογία, παράταξη, κόμμα ή να αποκομίσουμε προσωπικά οφέλη. Προσπαθούμε να εκφράσουμε τον μέσο συνάδελφο με τη φωνή της λογικής και τη συναίνεση μακριά από τις συνδικαλιστικές πρακτικές και τον ξύλινο λόγο που απαξίωσαν προοδευτικά τον συνδικαλισμό στα μάτια των συναδέλφων. Δεν διεκδικούμε επαναστατικές δάφνες, ούτε παίρνουμε μέρος στον διαγωνισμό αγωνιστικότητας που γίνεται από τις άλλες παρατάξεις. Δεν θέλουμε τον συνδικαλισμό της καθολικής απόρριψης ούτε αυτόν της κυβερνητικής συμμόρφωσης. Πιστεύουμε στην παραγωγή θέσεων .
          Πιστεύουμε σε ένα συνδικαλισμό που δεν θα αρνείται τον διάλογο, που θα επιτυγχάνει τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και θα απευθύνεται στο σύνολο των συναδέλφων και όχι σε ένα στενό παραταξιακό ακροατήριο Πιστεύουμε σε ένα συνδικαλισμό που θα αντιδρά μεθοδικά και μαζικά, θα ζητά και θα ακούει τη γνώμη των συναδέλφων, θα δίνει λόγο στους συλλόγους (ως ευέλικτα όργανα ενημέρωσης και ζύμωσης) και θα επιδιώκει την μαζικότητα στις δράσεις έναντι της επαναστατικής γυμναστικής.
    Δημιουργούμε ένα ψηφοδέλτιο με στόχο να συνθέσουμε τις διαφορετικές απόψεις και να μηδενίσουμε τις διαφορές μας, για να προσθέσουμε  τις δυνάμεις μας και να αφαιρέσουμε τις διαχωριστικές γραμμές.   
  • Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις
  • Χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις
  • Χωρίς παραγοντισμούς και ηγεμονισμούς 
  • Χωρίς την μοναδική αλήθεια και τους αναγκαστικούς  μονόδρομους.

           Στις εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου σας καλούμε να μας στηρίξετε . 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΔΣ ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ
Γνεσούλης Αθανάσιος του Ιωάννη
Κουμάκης Κυριάκος του Εμμανουήλ             
Νικολάου Ιωάννης του Γεωργίου               
Σταυγιαννουδάκης Στυλιανός του Γεωργίου  
Ταμπάκης Νικόλαος του Ιωάννη                  
Φραδέλλος Χρήστος του Πέτρου